Godkendt.
Maria Gudme (A), Grethe Olivia Nielsson (Ø), Magnus Von Dreiager (C) og Carsten Scheibye (V) deltog ikke i sagens behandling.
Administrationen indstiller til social- og psykiatriudvalget:
Taget til efterretning.
Maria Gudme (A) og Grethe Olivia Nielsson (Ø) deltog ikke i sagens behandling.
Social- og psykiatriudvalget vil på mødet få en første, indledende introduktion til Den Sociale Virksomhed samt en gennemgang af de væsentligste aktuelle dagsordener, som Den Sociale Virksomhed har fokus på. En mere dybdegående introduktion af de enkelt dele af virksomheden vil ske henover valgperioden, når det er relevant i forbindelse med sag.
Region Hovedstaden driver en række tilbud på det højt specialiserede socialområde. Disse tilbud er forankret i Den Sociale Virksomhed. På dette møde vil direktør for Den Sociale Virksomhed Søren Torpegaard Bech give en introduktion til Den Sociale Virksomhed samt til de væsentligste aktuelle dagsordener, som Den Sociale Virksomhed har fokus på, jf. bilag 1.
Kort om Den Social Virksomhed
Den Sociale Virksomhed driver 19 tilbud, der omfatter bo- og dagtilbud, specialundervisning, aktivitets- og beskæftigelsestilbud, rehabilitering, herberger, krisecentre og sikrede afdelinger for unge. Målgrupperne er børn, unge og voksne med meget forskellige forudsætninger, behov og problemer. Der er dels tilbud på handicapområdet, dels socialpsykiatriske tilbud og dels sociale tilbud, herunder herberger og rusmiddelbehandling. Tilbuddene er geografisk placeret i hele regionen. Af bilag 2 fremgår en oversigt over alle tilbud i Den Sociale Virksomhed. Bilag 3 viser tilbuddenes geografiske placering.
Tilbuddene er selvstændige enheder, der fagligt, økonomisk og ledelsesmæssigt løser de daglige driftsopgaver.
Det er kommunerne, der har forsyningsforpligtelsen på det specialiserede socialområde, det vil sige ansvaret for, at der er de relevante tilbud til borgerne i kommunen. Regionen står for driften af de 19 tilbud i Den Sociale Virksomhed, men kommunerne finansierer tilbuddene gennem betaling af takster for den enkelte borgers plads på det enkelte tilbud. Regionen har hverken udgifter eller indtægter ved at drive tilbuddene.
Kommunernes og regionens samarbejde om det højt specialiserede socialområde er reguleret af en rammeaftale, der gælder for to år og vedtages i regionsrådet og den enkelte kommune. Rammeaftalen for 2023-2024 skal vedtages i år og vil blive præsenteret for udvalget i foråret 2022.
Regeringen iværksatte med Finansloven for 2020 en evaluering af det specialiserede socialområde blandt andet med henblik på at sikre den mest hensigtsmæssige opgavefordeling mellem kommuner og regioner. Regeringen ønsker, at der skal etableres en national specialeplanlægning på dele af det specialiserede socialområde. Der er endnu ikke kommet politiske udmeldinger om konkrete løsninger eller modeller for en ændret opgavefordeling mellem regioner og kommuner. Regeringen skulle efter planen i efteråret 2021 fremlægge resultaterne af evalueringen og et udspil til en kommende politisk forhandling. Processen er blevet udskudt til begyndelsen af 2022. Der er endnu ikke kommet nærmere udmeldinger om tidspunkt. Så snart processen går i gang, vil udvalget blive orienteret og inddraget.
Såfremt social- og psykiatriudvalget tiltræder indstillingen, er introduktionen til Den Sociale Virksomhed taget til efterretning.
Sagen forelægges social- og psykiatriudvalget den 28. marts 2022.
Charlotte Hosbond/Anja Methling
22012962
Bilag 1: Den Sociale Virksomheds fokusområder og indsatser 2022
Bilag 2: Oversigt over tilbud i Den Sociale Virksomhed_marts 2022
Bilag 3: Geografisk oversigt tilbud i Den Sociale Virksomhed
Administrationen indstiller til social- og psykiatriudvalget:
Administrationen indstiller, at social- og psykiatriudvalget overfor forretningsudvalget og regionsrådet anbefaler:
Maria Gudme (A), Grethe Olivia Nielsson (Ø) og Carsten Scheibye (V) deltog ikke i sagens behandling.
Social- og psykiatriudvalget holdt det første temamøde mellem politikere fra regionsrådet, medarbejdere og ledere fra Region Hovedstadens Psykiatri i 2017. Der har efterfølgende årligt været afholdt temamøder mellem politikere, medarbejdere og ledere i psykiatrien - bortset fra et enkelt år pga. COVID-19. Formålet med temamøderne er at styrke dialogen mellem regionens politikere og medarbejdere på de psykiatriske centre, særligt om de emner og områder, som indeholder dilemmaer og er svære at arbejde med. Denne sag beskriver kort de tidligere temamøder og kommer med forslag til model for temamøder i den nye valgperiode samt forslag til emne for temamøde i 2022.
Det første temamøde blev holdt i september 2017. Der var efter dette temamøde et stort ønske fra såvel medarbejdere som politikere om, at møder mellem politikere og medarbejdere skulle foregå jævnligt. Der har været holdt følgende møder:
Formål med temamøderne og afholdelse af møderne
Det overordnede formål med møderne har været at styrke dialogen mellem regionens politikere og medarbejdere på de psykiatriske centre, særligt om de emner og områder, som indeholder dilemmaer og er svære at arbejde med.
Temaerne til møderne er blevet valgt efter forslag fra medarbejdere i Region Hovedstadens Psykiatri. De er efterfølgende blevet politisk godkendt. Repræsentanter fra Region Hovedstadens Psykiatris Virksomheds MED-udvalg (medarbejder- og medbestemmelsesudvalg) (VMU (Virksomhedshed-MED-udvalg)) m.fl. har deltaget i planlægningen af temamøderne.
Der har ikke været gennemført systematiske evalueringer eller erfaringsopsamlinger efter møderne, idet dialog er formålet med møderne. Der er efter møderne kommet positive tilkendegivelser fra deltagere både medarbejdere og politikere. På Region Hovedstadens VMU møde den 7. marts 2022, har temamøderne været drøftet og tilbagemeldingen er, at de anbefaler, at temamøderne fortsætter i den hidtidige form. Udvalget lægger særlig vægt på værdien af drøftelserne, hvor politikere, ledere og medarbejdere får mulighed for en god dialog. Der kan evt. følges op på møderne i form af spørgeskemaer, som sendes til samtlige deltagere umiddelbart efter temamødets afholdelse. Der kan fx blive spurgt ind til temaets relevans og mødets værdi.
En fordel ved temamødekonceptet er, at det giver medarbejdere fra samtlige centre en mulighed for i fællesskab at mødes med regionens politikere og i fællesskab drøfte og adressere relevante emner, som har relevans for medarbejdere på tværs af de forskellige enheder i Region Hovedstadens Psykiatri, og på den måde også giver politikerne et samlet billede af Region Hovedstadens Psykiatri og hvilke udfordringer, der går på tværs af centrene.
Administrationen bemærker, at det i en tid med personalemangel og udfordringer med rekruttering og vagtplanlægning er omfattende at tage 100-140 medarbejdere ud af vagtplanen i 4 timer. Det er derfor administrationens anbefaling, at temamøderne fremadrettet holdes to gange i hver valgperiode frem for hvert år. Med afholdelse af det første temamøde i efteråret 2022.
Forslag til temamøde i 2022
De foregående års temamøder er planlagt i samarbejde med de faglige organisationer og ledelsesrepræsentanter fra Region Hovedstadens Psykiatri. Der skal nu udpeges et tema for mødet i 2022, og udvalget skal drøfte:
Administrationen anbefaler, at der nedsættes en planlægningsgruppe bestående af medlemmer fra Region Hovedstadens Psykiatris VMU, som sammen med administrationen planlægger temamødet, herunder kommer med forslag til design og det konkrete indhold af arrangementet. Formandskabet for social- og psykiatriudvalget forelægges senere forslag til program.
Administrationen foreslår, at der til mødet foruden regionsrådet inviteres medarbejdere og ledere fra psykiatrien ud fra "først til mølle-princippet". Det bestræbes, at deltagerkredsen har en god balance mellem ledere og medarbejdere, tillidsvalgte mv., og at der sikres repræsentativitet ift. de forskellige centre/enheder i psykiatrien. Der inviteres mellem 100-140 deltagere, og arrangementet afholdes på Pharmakon Konferencecenter i Hillerød. Administrationen forslår, at mødet faciliteres af en facilitator fra Center for HR og Udvikling, således at der ikke skal afsættes særskilt økonomi hertil.
Administrationen vil, såfremt der træffes beslutning om afholdelse af det skitserede arrangement, påbegynde forberedelserne til afholdelse af arrangementet i 2022.
Bevillingstekniske konsekvenser
Den anslåede udgift til Pharmakon Konferencecenter og forplejning er 110.000 kr. inklusiv moms. Der vil være mindre udgifter til planlægningsmøder og diverse materialer (max. 10.000,00 kr.) som skal lægges til ovennævnte udgifter. De samlede udgifter til temamødet er anslået 120.000 kr., som afholdes af midler afsat til politiske arrangementer, jf. tabellen nedenfor.
Indstilling | Modtager | Beløb | Varighed | Finansiering |
---|---|---|---|---|
Temamøde - konferencesal og forplejning | Social- og Psykiatriudvalget, Regionsrådet og Region Hovedstadens Psykiatri | 110.000 | Engangs i 2022 | Midler allerede afsat til politiske arrangementer |
Temamøde - planlægningsmøder og materialer | Social- og Psykiatriudvalget, Regionsrådet og Region Hovedstadens Psykiatri | 10.000 | Engangs i 2022 | Midler allerede afsat til politiske arrangementer |
Der kommunikeres internt om temamødet, når de er endeligt planlagte.
Sagen behandles i social- og psykiatriudvalget den 28. marts 2022, i forretningsudvalget den 5. april 2022 og endeligt i regionsrådet den 19. april 2022.
Charlotte Hosbond/Carine Bududu Heltberg
22009776
Administrationen indstiller til social- og psykiatriudvalget:
Maria Gudme (A) og Grethe Olivia Nielsson (Ø) deltog ikke i sagens behandling.
Med denne sag påbegynder udvalget den første af i alt tre drøftelser om budget 2023 for Region Hovedstaden. Formålet med sagen er at introducere udvalget til budgetprocessen. Derudover at udvalget har en helt overordnet og indledende drøftelse af, hvilke overordnede temaer, som udvalget kunne ønske at stille budgetforslag indenfor.
Regionsrådet vedtager hvert år i september et budget for de følgende fire år for Region Hovedstaden. De politiske udvalg skal bidrage til budgetprocessen for 2023 på deres respektive områder og kan videregive op til fem konkrete forslag til budgetinitiativer til de videre budgetforhandlinger. Budgetinitiativerne kan både være forslag, hvor der afsættes økonomiske midler og forslag, hvor midler omprioriteres inden for regionens egen ramme. Endelig kan der også kommes med tekstforslag, der ikke forudsætter økonomi. Social- og psykiatriudvalget har dermed mulighed for at bidrage til at udvikle og prioritere sundhedsvæsenets retning.
Der er planlagt i alt tre drøftelser i social- og psykiatriudvalget om budgettet for Region Hovedstaden for 2023-2026. Af bilag 1 fremgår en overordnet tidsplan for udvalgets drøftelse af budgetinitiativer. Social- og psykiatriudvalgets medlemmer har flere muligheder for at indmelde forslag til budgetinitiativer, og det er ikke et krav, at der er meldt forslag til budgetinitiativer ind til møde den 28. marts, da udvalget her blot skal have en helt overordnet drøftelse af mulige temaer til budgettet. Vedlagt som bilag 2 er skabelon til brug for beskrivelse af forslag til budgetinitiativer. De forskellige frister for at indmelde sager er beskrevet nedenfor. De fremgår ligeledes af bilag 1.
Første budgetdrøftelse
På mødet den 28. marts 2022 har udvalget den første, indledende drøftelse af helt overordnede temaer, som udvalget kunne ønske sig at stille budgetforslag inden for. Samtidig kan udvalget gøre opmærksom på temaer og områder, som ønskes afdækket nærmere med henblik på at kunne indgå i budgetprocessen. Det kan fx være konkrete forslag til nye initiativer eller forslag til mindre analyser af et område.
Social- og psykiatriudvalget havde frist den 10. marts 2022 til at indmelde budgetforslag ind til den første budgetdrøftelse. Administrationen har modtaget nedenstående budgetforslag Erdogan Mert (Ø), Stinus Lindgren og Peter Westermann. Disse fremgår af bilag 3-5.
Anden budgetdrøftelse 27. april
Den 27. april skal udvalget have deres anden budgetdrøftelse. På mødet skal udvalget foretage en første prioritering af forslag til budgetinitiativer. Forud for dette møde har udvalgsmedlemmerne mulighed for at indmelde budgetinitiativer. Fristen for dette er den 1. april. Disse forslag kvalificeres af administrationen ift. økonomi, lovgrundlag og FNs verdensmål til mødet 27. april. Det samme gør de budgetforslag, der er sendt ind til mødet den 28. marts.
Udvalgsmedlemmerne kan også vente med at indsende forslag til budgetinitiativer til efter regionsrådets første budgetseminar den 5. og 6. april 2022. Her er fristen for at indsende forslag den 11. april 2022. Forslag, der indkommer efter den 1. april kvalificeres imidlertid først af administrationen til udvalgets sidste budgetdrøftelse i maj, såfremt udvalget vælger at prioritere dem på mødet 27. april.
Tredje budgetdrøftelse den 25. maj
Den 25. maj 2022 har udvalget den sidste budgetdrøftelse, og udvalget foretager på mødet en prioritering af fem budgetinitiativer, som sendes videre til budgetforhandlingerne senest den 8. juni 2022. Forud for dette møde har udvalgsmedlemmerne mulighed for at indmelde budgetinitiativer. Fristen for dette er den 5. maj. Udvalgets samlede bidrag indgår i de politiske forhandlinger i august og september 2022.
Social- og psykiatriudvalgets rolle i budgetprocessen
Udvalgets rolle i budgetprocessen er at indstille op til fem forslag til budgetinitativer inden for udvalgets område til budgetforhandlingerne i august/september.
Forslagene skal være konkrete, så det tydeligt fremgår, hvad forslagene omhandler. Udvalgsmedlemmerne kan kontakte udvalgssekretæren, hvis der er spørgsmål eller behov for information vedr. et forslag til budgetinitiativer. Administrationen vil efterfølgende være behjælpelig med at kvalificere initiativerne i forhold til økonomi og lovgrundlag. Der er vedlagt en skabelon, som medlemsforslag skal indmeldes i, jf. bilag 2.
Der vedlægges en kopi af sagen til forretningsudvalget fra den 25. januar 2022, hvor den samlede budgetproces blev gennemgået, jf. bilag 6..
Mulige temaer til budgetinitiativer på social- og psykiatriudvalgets område samt input fra Region Hovedstadens Psykiatri
Forslag til budgetinitiativer og omprioriteringer på udvalgets område kan med fordel tage udgangspunkt i de overordnede politiske linjer, ligesom det vil være oplagt at tænke i et flerårigt perspektiv. Der kan endvidere med fordel tænkes i at fokusere på et mindre antal områder, så evt. midler eller omprioriteringer ikke spredes tyndt ud på mange initiativer.
På social- og psykiatriudvalgets området kan det nævnes, at den mentale sundhed i Danmark synes at være faldende, og de hidtidige indsatser på området ikke i tilstrækkelig grad har sikret et samlet løft. I den forbindelse vil den kommende nationale 10-årsplan komme til at spille en central rolle ifm. at sikre det nødvendige løft af psykiatrien. Det vil i den forbindelse være nødvendigt at afvente det politiske udspil og en evt. finansieringsplan, mhp. at sikre, at kommende indsatser i Region Hovedstaden er koordinerede og sammentænkt med de store fokusområder i 10-årsplanen.
Endvidere har Region Hovedstadens Psykiatri meddelt, at der tegner der sig et billede af tiltagende kapacitetsudfordringer i psykiatrien som følge af øget patienttilgang. Det drejer sig både om voksenpsykiatrien og børne- og ungdomspsykiatrien. Region Hovedstadens Psykiatri har derfor meddelt, at man fra politisk side med fordel kan se ind i, hvordan disse kapacitetsudfordringer kan løses. Der kan tages en drøftelse af, hvorvidt kapacitetsudfordringerne til en vis grad kan løses via omprioriteringer.
Der er til orientering vedlagt et katalog over forslag til budgetinitiativer, som det tidligere social- og psykiatriudvalg valgte at sende videre til budgetforhandlingerne sidste år ifm. budgettet for 2022, jf. bilag 7 [bilag er under udarbejdelse].
Social- og psykiatriudvalgets indledende drøftelser til budgettet for 2023 kan anvendes til udvalgsmedlemmernes videre arbejde med at indmelde budgetinitiativer til de kommende budgetdrøftelser i udvalget.
Sagen forelægges social- og psykiatriudvalget den 28. marts 2022 og udvalget har her den første budgetdrøftelse. Endvidere drøfter udvalget budgettet på følgende møder:
27. april: anden budgetdrøftelse.
25. maj: tredje budgetdrøftelse.
Videre proces og tidsplan
Efter udvalgets behandling af budgetforslagene vil der være følgende proces og tidsplan:
Charlotte Hosbond/Malene Jacobsen
22013464
Bilag 1: Tidslinje over budgetprocessen i social- og psykiatriudvalget
Bilag 2: Skabelon til brug for indmelding af budgetinitiativer
Bilag 3: Budgetforslag Erdogan Mert (Ø).
Bilag 4: Budgetforslag Stinus Lindgren (B)
Bilag 5: Budgetforslag Peter Westermann (F)
Bilag 6: Sag til FU vedr. Tidsplan for budget 2023-26
Bilag 7: Sidste års forslag til budgetinitiativer fra social- og psykiatriudvalget ifm. budget 2022
Administrationen indstiller til social- og psykiatriudvalget:
Taget til efterretning.
Maria Gudme (A) og Grethe Olivia Nielsson (Ø) deltog ikke i sagens behandling.
Social- og psykiatriudvalget godkendte på møde den 28. februar en arbejdsplan for udvalgets arbejde i 2022. For at give udvalgsmedlemmerne et overblik over sager, som skal behandles i social- og psykiatriudvalget på de næstkommende møder, herunder evt. foreståender arrangementer for udvalget, indeholder denne sag en kort gengivelse af de foreløbige punkter til dagsordenen til møderne i udvalget den 27. april og den 25. maj, samt oplistningaf kommende arrangementer for udvalget.
Social- og psykiatriudvalget holder udvalgsmøde den 27. april og den 25. maj 2022. I nedenstående tabel fremgår de foreløbigt planlagte dagsordenspunkter, mødetider og lokation til disse møder.
Mødedato | Type af sag | Titel | |||
27. april | Beslutning | Prioritering af budgetforslag for Budget 2023 (2. budgetdrøftelse) | |||
Beslutning | Organisering af tværsektoriel udsatteenhed i samarbejde med København Kommune | ||||
Beslutning | Organisering af psykiatriske akutteams samt fælles akuttelefon | ||||
Drøftelse | Opfølgning på treårsplan som redskab (erfaringer og resultater) | ||||
Orientering | Oplæg om børne- og ungdomspsykiatrien | ||||
Orientering | Opfølgning på FNs verdensmål | ||||
Meddelelse | Status på rekruttering af socialoverlæger og socialsygeplejersker | ||||
25. maj (Afholdes hos Den | Beslutning | Godkendelse af endelige budgetforslag for budget 2023 | |||
Beslutning | Status for social- og psykiatriudvalgets pulje samt godkendelse af nyt opslag for pulje 2023 | ||||
Drøftelse | Status for rekrutteringssituationen i psykiatrien 1. kvartal 2022 | ||||
Orientering | Magtanvendelser og socialtilsyn i 2023 på sociale botilbud | ||||
Orientering | Status for opfølgning på budgetinitiativer 2. kvartal 2022 |
Foruden ovenstående møder afholdes der dialogmøde mellem social- og psykiatriudvalget og Psykiatriforeningens Fællesråd den 3. maj kl. 17.00-20.00. Temaet for mødet er børn og unge i mistrivsel.
Såfremt social- og psykiatriudvalget tiltræder indstillingen, er orienteringen om kommende sager, som behandles i udvalget, herunder arrangementer taget til efterretning.
Sagen forelægges social- og psykiatriudvalget den 28. marts 2022.
Charlotte Hosbond/Malene Jacobsen
22013464
Udvalgsmedlem Christine Dal (V) efterspurgte en status for, hvordan Region Hovedstadens Psykiatri håndterer det voksende flygtningepres fra Ukraine ifm. krigen. Administrationen udarbejder et notat herom, som sendes til social- og psykiatriudvalget.
Maria Gudme (A) og Grethe Olivia Nielsson (Ø) deltog ikke i sagens behandling.
Beskæftigelsesministeren og Sundhedsministeren har med brev af den 3. marts 2022 til samtlige regioner og kommuner understreget vigtigheden af den nødvendige koordination og sammenhæng på tværs af sundhed og beskæftigelse, der kan bidrage til, at mennesker med psykiske lidelser støttes i at få og fastholde et arbejde eller komme i uddannelse samtidig med deres behandlingsforløb. Henvendelsen kommer bl.a. i forlængelse af Rigsrevisionens undersøgelse fra 2021 om den beskæftigelsesrettede indsats for sygemeldte borgere med forløb i psykiatrien, som peger på, at der sjældent er direkte kontakt mellem psykiatri og jobcentre. Regionsrådet godkendte den 14. december 2021 udkast til bidrag til ministerredegørelse ifm. Rigsrevisionens beretning. Fra politisk side var der i Region Hovedstaden et ønske om en afklaring af status på reducering af ventetid på fremsendelse af anmodning om lægeattester fra kommunerne til hospitalerne ved brug af såkaldt tunnelkryptering af mails. Status er, at Region Hovedstaden er i gang med at implementere en løsning med tunnelkryptering af mails for at imødegå forsinkede lægeattester til borgerne. Løsningen forventes fuldt implementeret ved udgangen af maj måned 2022.
Henvendelsen fra Beskæftigelsesministeren og Sundhedsministeren kommer ikke mindst i forlængelse af Sundhedsstyrelsen og Socialstyrelsen faglige oplæg til en 10-årspian: "Bedre mental sundhed og en styrket indsats til mennesker med psykiske lidelser", som blev offentliggjort i januar 2022, hvor der bl.a. peges på at den indsats, der i dag tilbydes mennesker med psykiske lidelser er præget af utilstrækkelig kvalitet og manglende sammenhæng mellem sektorer.
Af brevet fra de to ministre fremgår det, at det forventes, at en kommende 10-årsplan for psykiatrien på sigt vil bidrage til et markant løft af indsatsen for borgere med psykiske lidelser, herunder også sikre større sammenhæng i indsatsen mellem psykiatri og jobcentre. Kommunerne og regionerne opfordres i brevet til allerede nu at have fokus på at understøtte, at der sker den nødvendige koordination mellem jobcenter og psykiatri.
19086936
Bilag 1: Brev fra Beskæftigelsesministeren og Sundhedsministeren 3 marts 2022
Med afsæt i regionens budgetaftaler for 2021 og 2022 samarbejder Region Hovedstaden med Københavns Kommune om at beskrive mulighederne for en tværsektoriel udsatteenhed, der skal sikre en bedre og mere helhedsorienteret og koordineret indsats for de mest socialt udsatte borgere i København.
Social- og psykiatriudvalget havde på mødet 28. februar 2022 en første drøftelse af tre overordnede modeller for organisering af en tværsektoriel udsatteenhed, som administrationen har beskrevet i samarbejde med Københavns Kommune. Det var planen, at udvalget skulle have en ny sag forelagt på mødet 28. marts 2022 med henblik på at indstille, hvilken en af modellerne der er politisk opbakning til. Social- og psykiatriudvalget besluttede på mødet 28. februar, at model 2 og 3 skal afsøges og kvalificeres yderligere, herunder at der skal udarbejdes foreløbige økonomiske beregninger.
Administrationen har flyttet sagen til Social- og psykiatriudvalgets møde 27. april 2022. Det skyldes, at administrationen har brug for mere tid til at kvalificere de beskrevne modeller og deres økonomiske konsekvenser. Derudover vil udvalget på mødet i april også skulle drøfte øvrige budgetforslag, hvilke administrationen vurderer vil give udvalget et bedre grundlag for en videre drøftelse af sagen, herunder for en eventuel prioritering af økonomiske ressourcer til en tværsektoriel udsatteenhed.
Social- og psykiatriudvalget drøftede på mødet 28. februar 2022 også, at der skulle planlægges et møde mellem udvalgets formand og socialborgmesteren i Københavns Kommune med henblik på at drøfte status på samarbejdet om en tværsektoriel udsatteenhed og den videre proces. Administrationen tilstræber, at mødet kan holdes inden udvalgets næste drøftelse af sagen 27. april 2022.
20079978